Efekt pracy ręcznej
Dzielarko-zaokrąglarki SUPRA służą do półautomatycznego dzielenia ciasta na porcje lub dzielenia i zaokrąglania ciasta na bułki lub pączki. Półautomat SUPRA łączy precyzję maszynowego procesu dzielenia i zaokrąglania z delikatnością pracy ręcznej. Wyjątkowo solidne wykonanie oraz zastosowane automatyczne smarowanie pozwala na wieloletnie, bezproblemowe użytkowanie.
ZALETY
- Optymalny efekt zaokrąglania dzięki pełnej kontroli operatora
- Równomierne porcje dzięki optymalnej konstrukcji noży
- Nie przylepianie się ciasta dzięki pokrytej teflonem głowicy
- Nie wymaga konserwacji dzięki zastosowaniu specjalnych materiałów samosmarujących i pokryciu chromem wszystkich elementów ruchomych
- Łatwe czyszczenie dzięki obrotowej głowicy ułatwiającej dostęp i czyszczenie noży
- Stabilność dzięki dużej masie własnej i odpowiedniemu rozłożeniu środka ciężkości
- Możliwość pracy jedynie w trybie dzielenia
- Wygoda przemieszczania dzięki kółkom jezdnym
- Wyjątkowo solidna budowa dzięki korpusowi z grubej stali oraz wykonaniu podstawy, ramienia i docisku z żeliwa
- Kompaktowa konstrukcja pozwalająca na użytkowanie nawet przy małej ilości miejsca
- Wyjątkowo wysoka trwałość dzięki zastosowaniu nowoczesnych materiałów i technologii
- Najwyższa jakość noży dzięki specjalnemu systemowi spawania i wysokogatunkowej stali kwasoodpornej
- Wysoka wydajność nawet do 4 000 szt./godz. (dla 50 porcji)
- Manualne dzielenie ciasta i mechaniczne zaokrąglanie z łatwą regulacja gramatur
- Trzy lekkie tace z tworzywa do zaokrąglania w standardzie
Twoja wiadomość została pomyślnie wysłana. Wkrótce otrzymasz odpowiedź!