Miesiarka służy do mieszania składników na ciasto piekarnicze np. na chleb czy bułki. Miesiarka spiralna, dzięki swojej konstrukcji i miesieniu ciasta spiralą pozwala na uzyskanie najlepszej jakości ciasta w najkrótszym czasie. Miesiarki JEREMY to niezawodne, wyjątkowo trwałe i kompaktowe urządzenia o unikalnym designie. Proponujemy miesiarki spiralne zarówno ze stałą dzieżą, jak i z rozłączną w dwóch wersjach z ręcznym i hydraulicznym dociągiem dzieży. Dozowanie wody bezpośrednio do dzieży mieszałki do ciasta umożliwia dozownik wody. Mieszałka do ciasta może także współpracować z wywrotnicą ciasta, co umożliwia znaczne usprawnienie procesu produkcji. Wybierana mieszarka do ciasta powinna zostać dopasowana do wielkości produkcji, potrzeby prowadzenia kwasu (potrzebne dodatkowe dzieże wyjezdne) czy kwestii wyjmowania ciasta z dzieży mieszarki do ciasta.