Produkty 

Szeroki asortyment prezentowanych przez nas pieców i maszyn piekarniczych i cukierniczych pozwala na wyposażenie piekarni lub cukierni we wszystkie potrzebne do produkcji urządzenia. Piece i maszyny produkowane przez JEREMY to gwarancja solidnosci, długoletniego użytkowania, zaawansowanych rozwiązań, ergonomii oraz estetycznego wyglądu.

    • modele: 40, 60, 60+40 i 80L
    • ręczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
    • niezbędny demontaż narzędzia przed zdjęciem dzieży
    • ręczne mocowanie i zwalnianie dzieży

    • modele: 40, 60, 60+40 i 80L
    • automatyczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
    • wyjmowanie dzieży bez odłączania narzędzi
    • automatyczne mocowanie i zwalnianie dzieży
    • elektroniczny panel sterowania

    • modele: 120, 140 i 170L
    • automatyczne podnoszenie i opuszczanie kociołka
    • wyjmowanie dzieży bez odłączania narzędzi
    • automatyczne mocowanie i zwalnianie dzieży
    • dotykowy panel sterujący

    • dzieli ciasto na 30, 50 lub 144 porcje
    • wydajność do 4 000 szt./h
    • praca półautomatyczna
    • równomierne porcje
    • łatwe czyszczenie

    • dzieli ciasto na 30, 50 lub 144 porcje
    • wydajność do 10 000 szt./h
    • praca automatyczna
    • płynna regulacja prędkości zaokrąglania
    • równomierne porcje
    • łatwe czyszczenie

  • Służy do znakowania bułek typu kajzerka.

    • współpraca z SUPRA 30W i SUPRA auto 30W
    • wykonanie ze stali nierdzewnej
    • prostota i niezawodność konstrukcji

    • od 8,5 do 20 m2
    • 4 lub 5 komór wypiekowych
    • Zasilanie olejem lub gazem

    • uniwersalność
    • wypiek na wózku
    • wózek mocowany na haku lub platformie
    • kulowy system zaparowania
    • zasilanie olejem, gazem lub elektryczne
    • sterowanie elektroniczne lub dotykowe

    • do 600 pączków na godzinę
    • wersje na: 42, 48, 54 lub 60 pączków
    • manualne smażenie
    • wszystkie elementy wykonane ze stali nierdzewnej
    • modułowa konstrukcja
    • komora garownicza lub stojak

    • do 690 pączków na godzinę
    • wersje na: 42, 48, 54 lub 60 pączków
    • automatyczne smażenie
    • wszystkie elementy wykonane ze stali nierdzewnej
    • modułowa konstrukcja
    • komora garownicza lub stojak

    • wydajność do 2000 szt./h
    • zakres wagowy 30-1000g
    • możliwość wałkowania ciasta
    • szerokość wałków 500 lub 630 mm