Produkty 

Szeroki asortyment prezentowanych przez nas pieców i maszyn piekarniczych i cukierniczych pozwala na wyposażenie piekarni lub cukierni we wszystkie potrzebne do produkcji urządzenia. Piece i maszyny produkowane przez JEREMY to gwarancja solidnosci, długoletniego użytkowania, zaawansowanych rozwiązań, ergonomii oraz estetycznego wyglądu.

    • dozowanie jednej masy
    • podwójna pompa
    • szerokości robocze dostosowane do linii
    • ogrzewanie lub chłodzenie głowicy
    • intuicyjne sterowanie dotykowe
    • praca w linii

    • dozowanie dwóch mas
    • podwójna pompa na każdą masę
    • szerokości robocze dostosowane do linii
    • ogrzewanie lub chłodzenie głowicy
    • intuicyjne sterowanie dotykowe
    • praca w linii

    • dozowanie trzech mas
    • podwójna pompa na każdą masę
    • szerokości robocze dostosowane do linii
    • ogrzewanie lub chłodzenie głowicy
    • intuicyjne sterowanie dotykowe
    • praca w linii

    • pojemność: 40, 60 i 80L
    • ręczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
    • niezbędny demontaż narzędzia przed zdjęciem dzieży
    • ręczne mocowanie i zwalnianie dzieży

    • pojemność: 40, 60 i 80L
    • automatyczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
    • wyjmowanie dzieży bez odłączania narzędzi
    • automatyczne mocowanie i zwalnianie dzieży
    • elektroniczny panel sterowania

    • pojemność: 120, 140 i 170L
    • automatyczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
    • wyjmowanie dzieży bez odłączania narzędzi
    • automatyczne mocowanie i zwalnianie dzieży
    • dotykowy panel sterujący

    • elektrodowa wytwornica pary
    • automatyczne utrzymywanie wilgotności i temperatury
    • wygodny panel sterowniczy
    • wykonanie w całości ze stali kwasoodpornej
    • do wszystkich komór garowniczych

    • ściany obustronnie pokryte stalą nierdzewną
    • izolacja 36 mm typu PUR
    • możliwość wykonania pod wymiar
    • wydajny automatyczny agregat
    • szczelne drzwi z szybą

    • półki 6, 8 i 10-rzędowe
    • wszystkie elementy ze stali nierdzewnej
    • kompaktowa budowa
    • antybakteryjna lampa UV
    • łatwe czyszczenie

    • równomierny wypiek
    • wypiek na hertach
    • powierzchnia wypieku od 8,5 do 20m2
    • 4 lub 5 komór wypiekowych
    • wydajny system zaparowania
    • zasilanie olejem lub gazem

    • równomierny wypiek
    • wypiek na wózku
    • wózek na haku lub platformie
    • wydajny, kulowy system zaparowania
    • zasilanie olejem, gazem lub elektryczne
    • sterowanie elektroniczne lub dotykowe

    • 6 lub 10 tac (40x60 cm)
    • system mycia komory
    • wygodny panel sterowania
    • zasilanie gazowe lub elektryczne

    • wydajność do 600 pączków/h
    • wersje na: 42, 48, 54 lub 60 pączków
    • manualne smażenie
    • wszystkie elementy wykonane ze stali nierdzewnej
    • modułowa konstrukcja
    • komora garownicza lub stojak

    • wydajność do 690 pączków/h
    • wersje na: 42, 48, 54 lub 60 pączków
    • automatyczne smażenie
    • wszystkie elementy wykonane ze stali nierdzewnej
    • modułowa konstrukcja
    • komora garownicza lub stojak

    • wydajność do 2000 szt./h
    • zakres wagowy 30-1000g
    • możliwość wałkowania ciasta
    • szerokość wałków 500 lub 630 mm

    • wydajność do 1600 szt./h
    • 150-800g lub 400-1600g
    • tłokowy system dzielenia (nożem i 2 tłokami)
    • nierdzewny, teflonowany zasobnik na ciasto
    • praca w linii

    • wydajność do 3200 szt./h
    • 60-650g (200-1400g) lub 150-800g (500-2100g)
    • tłokowy system dzielenia z nożem i 3 tłokami
    • nierdzewny, teflonowany zasobnik na ciasto
    • praca w linii