• modele: 40, 60, 60+40 i 80L
    • ręczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
    • niezbędny demontaż narzędzia przed zdjęciem dzieży
    • ręczne mocowanie i zwalnianie dzieży

    • modele: 40, 60, 60+40 i 80L
    • automatyczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
    • wyjmowanie dzieży bez odłączania narzędzi
    • automatyczne mocowanie i zwalnianie dzieży
    • elektroniczny panel sterowania

    • modele: 120, 140 i 170L
    • automatyczne podnoszenie i opuszczanie kociołka
    • wyjmowanie dzieży bez odłączania narzędzi
    • automatyczne mocowanie i zwalnianie dzieży
    • dotykowy panel sterujący

Ubijaczka cukiernicza służy przede wszystkim do przygotowywania ciast cukierniczych jak również ubijania białka czy śmietany. Ubijaczki cukiernicze JEREMY to ubijaczki od małych (40-80L) z ręcznie zdejmowanym kociołkiem poprzez ubijaczki z automatycznie opuszczanym kociołkiem (40-80L) aż do ubijaczek przemysłowych z panelem dotykowym (120-170L), współpracujących z wywrotnicami dzieży. Wybierając mikser planetarny należy wziąć pod uwagę, wielkość produkcji, możliwości noszenia kociołków, oraz rodzaje produkowanych ciast. Mikser cukierniczy powinien być również wyposażony we właściwie dobrane narzędzia, odpowiednie dla danego rodzaju ciasta cukierniczego.