• wydajność do 1600 szt./h
    • 150-800g lub 400-1600g
    • tłokowy system dzielenia (nożem i 2 tłokami)
    • nierdzewny, teflonowany zasobnik na ciasto
    • praca w linii

    • wydajność do 3200 szt./h
    • 60-650g (200-1400g) lub 150-800g (500-2100g)
    • tłokowy system dzielenia z nożem i 3 tłokami
    • nierdzewny, teflonowany zasobnik na ciasto
    • praca w linii

    • wydajność do 2000 szt./h
    • do ciasta pszennego i żytnio pszennego
    • centralnie regulowane rynny
    • droga zaokrąglania – niemal 4m
    • praca jako element linii do chleba

    • półki 6, 8 i 10-rzędowe
    • wszystkie elementy ze stali nierdzewnej
    • kompaktowa budowa
    • antybakteryjna lampa UV
    • łatwe czyszczenie

    • wydajność do 2000 szt./h
    • praca z wieloma rodzajami ciasta
    • dwie pary regulowanych walców
    • łatwa regulacja
    • praca w linii

    • wydajność do 2000 szt./h
    • produkcja różnych rodzajów chleba
    • ciasta pszenne i żytnio pszenne