• elektrodowa wytwornica pary
    • automatyczne utrzymywanie wilgotności i temperatury
    • wygodny panel sterowniczy
    • wykonanie w całości ze stali kwasoodpornej
    • do wszystkich komór garowniczych

    • ściany obustronnie pokryte stalą nierdzewną
    • izolacja 36 mm typu PUR
    • możliwość wykonania pod wymiar
    • wydajny automatyczny agregat
    • szczelne drzwi z szybą

Komora garownicza zapewnia optymalne warunki do rozrostu ciasta. Komory garownicze proponujemy w standardowych wymiarach, w wersjach z pojedynczymi lub podwójnymi drzwiami, jednostronne lub dwustronne. Garownia może być również wykonana na wymiar. Z kolei komory wstępnego rozrostu są wykorzystywane przy automatycznej produkcji chleba jako element linii do chleba. Produkowane przez JEREMY garownie wykonywane są w całości ze stali nierdzewnej, charakteryzują się wysoką trwałością i wygodnym sterowaniem. Wybierana garownia piekarnicza powinna być odpowiednia do wytwarzanych produktów, oczekiwanej wydajności oraz sposobu organizacji produkcji.