Procesy 

    • pojemność: 40, 60 i 80L
    • ręczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
    • niezbędny demontaż narzędzia przed zdjęciem dzieży
    • ręczne mocowanie i zwalnianie dzieży

    • pojemność: 40, 60 i 80L
    • automatyczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
    • wyjmowanie dzieży bez odłączania narzędzi
    • automatyczne mocowanie i zwalnianie dzieży
    • elektroniczny panel sterowania

    • pojemność: 120, 140 i 170L
    • automatyczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
    • wyjmowanie dzieży bez odłączania narzędzi
    • automatyczne mocowanie i zwalnianie dzieży
    • dotykowy panel sterujący

    • stała dzieża
    • ilości mąki: 36, 50,75, 100, 125 i 150kg
    • ilości ciasta: 60, 80, 120, 160, 200 i 250kg
    • pojemności dzieży: 117, 131, 189, 266, 306 i 378L
    • elektroniczny panel sterowania

    • rozłączna dzieża
    • ilości mąki: 100, 125 i 150kg
    • ilości ciasta 160, 200 i 250kg
    • pojemności dzieży: 250, 300, 375L
    • hudrauliczny dociąg dzieży
    • współpraca z wywrotnicą
    • awaryjne sterowanie

    • współpraca z miesiarkami BIZON R i BIZON H
    • wysokość podnoszenia: 170, 220 lub 300 cm
    • wywracanie w lewo lub prawo

    • współpraca z ubijaczkami MIXA HD
    • wysokość podnoszenia: 170 lub 220 cm
    • wywracanie w lewo lub prawo

    • wydajność dla mąki do 2500 kg/h
    • przystawka do tarcia bułki
    • wykonanie ze stali nierdzewnej
    • kompaktowa budowa

    • wydajność do 2000 szt./h
    • produkcja różnych rodzajów chleba
    • ciasta pszenne i żytnio pszenne

    • dozowanie jednej masy
    • podwójna pompa
    • szerokości robocze dostosowane do linii
    • ogrzewanie lub chłodzenie głowicy
    • intuicyjne sterowanie dotykowe
    • praca w linii

    • dozowanie dwóch mas
    • podwójna pompa na każdą masę
    • szerokości robocze dostosowane do linii
    • ogrzewanie lub chłodzenie głowicy
    • intuicyjne sterowanie dotykowe
    • praca w linii

    • dozowanie trzech mas
    • podwójna pompa na każdą masę
    • szerokości robocze dostosowane do linii
    • ogrzewanie lub chłodzenie głowicy
    • intuicyjne sterowanie dotykowe
    • praca w linii

    • ściany obustronnie pokryte stalą nierdzewną
    • izolacja 36 mm typu PUR
    • możliwość wykonania pod wymiar
    • wydajny automatyczny agregat
    • szczelne drzwi z szybą

    • elektrodowa wytwornica pary
    • automatyczne utrzymywanie wilgotności i temperatury
    • wygodny panel sterowniczy
    • wykonanie w całości ze stali kwasoodpornej
    • do wszystkich komór garowniczych

    • równomierny wypiek
    • wypiek na hertach
    • powierzchnia wypieku od 8,5 do 20m2
    • 4 lub 5 komór wypiekowych
    • wydajny system zaparowania
    • zasilanie olejem lub gazem

    • równomierny wypiek
    • wypiek na wózku
    • wózek na haku lub platformie
    • wydajny, kulowy system zaparowania
    • zasilanie olejem, gazem lub elektryczne
    • sterowanie elektroniczne lub dotykowe

    • zasilanie elektryczne
    • możliwość komponowania pieca
    • komora lub stojak
    • wypiek na kamiennych hertach
    • każdy moduł sterowany niezależnie

    • 6 lub 10 tac (40x60 cm)
    • system mycia komory
    • wygodny panel sterowania
    • zasilanie gazowe lub elektryczne

    • wydajność do 600 pączków/h
    • wersje na: 42, 48, 54 lub 60 pączków
    • manualne smażenie
    • wszystkie elementy wykonane ze stali nierdzewnej
    • modułowa konstrukcja
    • komora garownicza lub stojak

    • wydajność do 690 pączków/h
    • wersje na: 42, 48, 54 lub 60 pączków
    • automatyczne smażenie
    • wszystkie elementy wykonane ze stali nierdzewnej
    • modułowa konstrukcja
    • komora garownicza lub stojak