Procesy
-
- pojemność: 40, 60 i 80L
- ręczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
- niezbędny demontaż narzędzia przed zdjęciem dzieży
- ręczne mocowanie i zwalnianie dzieży
-
- pojemność: 40, 60 i 80L
- automatyczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
- wyjmowanie dzieży bez odłączania narzędzi
- automatyczne mocowanie i zwalnianie dzieży
- elektroniczny panel sterowania
-
- pojemność: 120, 140 i 170L
- automatyczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
- wyjmowanie dzieży bez odłączania narzędzi
- automatyczne mocowanie i zwalnianie dzieży
- dotykowy panel sterujący
-
- stała dzieża
- ilości mąki: 36, 50,75, 100, 125 i 150kg
- ilości ciasta: 60, 80, 120, 160, 200 i 250kg
- pojemności dzieży: 117, 131, 189, 266, 306 i 378L
- elektroniczny panel sterowania
-
- rozłączna dzieża
- ilości mąki: 100, 125 i 150kg
- ilości ciasta 160, 200 i 250kg
- pojemności dzieży: 250, 300, 375L
- hudrauliczny dociąg dzieży
- współpraca z wywrotnicą
- awaryjne sterowanie
-
- współpraca z miesiarkami BIZON R i BIZON H
- wysokość podnoszenia: 170, 220 lub 300 cm
- wywracanie w lewo lub prawo
-
- współpraca z ubijaczkami MIXA HD
- wysokość podnoszenia: 170 lub 220 cm
- wywracanie w lewo lub prawo
-
- wydajność dla mąki do 2500 kg/h
- przystawka do tarcia bułki
- wykonanie ze stali nierdzewnej
- kompaktowa budowa
-
- wydajność do 1600 szt./h
- 150-800g lub 400-1600g
- tłokowy system dzielenia (nożem i 2 tłokami)
- nierdzewny, teflonowany zasobnik na ciasto
- praca w linii
-
- wydajność do 2000 szt./h
- do ciasta pszennego i żytnio pszennego
- centralnie regulowane rynny
- droga zaokrąglania – niemal 4m
- praca jako element linii do chleba
-
- półki 6, 8 i 10-rzędowe
- wszystkie elementy ze stali nierdzewnej
- kompaktowa budowa
- antybakteryjna lampa UV
- łatwe czyszczenie
-
- wydajność do 2000 szt./h
- praca z wieloma rodzajami ciasta
- dwie pary regulowanych walców
- łatwa regulacja
- praca w linii
-
- wydajność do 2000 szt./h
- produkcja różnych rodzajów chleba
- ciasta pszenne i żytnio pszenne
-
- wydajność do 4 000 szt./h
- dzieli ciasto na 30, 50 lub 144 porcje
- praca półautomatyczna
- równomierne porcje
- łatwe czyszczenie
-
- wydajność do 10 000 szt./h
- dzieli ciasto na 30, 50 lub 144 porcje
- praca automatyczna
- płynna regulacja prędkości zaokrąglania
- równomierne porcje
- łatwe czyszczenie
-
-
- jeden kolor ciasta
- standardowe i twardsze ciasta
- podwyższona dokładność
- praca w linii
- intuicyjne sterowanie dotykowe
-
- jeden kolor ciasta i nadzienie na wierzchu
- standardowe i twardsze ciasta
- podwyższona dokładność
- praca w linii
- intuicyjne sterowanie dotykowe
-
- dwa kolory ciasta lub ciasta i nadzienia, na wierzchu lub wewnątrz
- standardowe i twardsze ciasta
- podwyższona dokładność
- praca w linii
- intuicyjne sterowanie dotykowe
-
- produkcja ciast i ciastek
- wieloetapowy proces formowania wyrobu
- standardowe i twardsze ciasta
-
- jeden kolor ciasta
- standardowe ciasta
- praca w linii
- intuicyjne sterowanie dotykowe
-
- dozowanie jednej masy
- podwójna pompa
- szerokości robocze dostosowane do linii
- ogrzewanie lub chłodzenie głowicy
- intuicyjne sterowanie dotykowe
- praca w linii
-
- dozowanie dwóch mas
- podwójna pompa na każdą masę
- szerokości robocze dostosowane do linii
- ogrzewanie lub chłodzenie głowicy
- intuicyjne sterowanie dotykowe
- praca w linii
-
- dozowanie trzech mas
- podwójna pompa na każdą masę
- szerokości robocze dostosowane do linii
- ogrzewanie lub chłodzenie głowicy
- intuicyjne sterowanie dotykowe
- praca w linii
-
- wałkowanie ciasta 0-35 mm
- szerokość wałków 500 lub 600 mm
- mechaniczne sterowanie
-
- wydajność do 2000 szt./h
- zakres wagowy 30-1000g
- możliwość wałkowania ciasta
- szerokość wałków 500 lub 630 mm
-
-
-
-
- ściany obustronnie pokryte stalą nierdzewną
- izolacja 36 mm typu PUR
- możliwość wykonania pod wymiar
- wydajny automatyczny agregat
- szczelne drzwi z szybą
-
- elektrodowa wytwornica pary
- automatyczne utrzymywanie wilgotności i temperatury
- wygodny panel sterowniczy
- wykonanie w całości ze stali kwasoodpornej
- do wszystkich komór garowniczych
-
- równomierny wypiek
- wypiek na hertach
- powierzchnia wypieku od 8,5 do 20m2
- 4 lub 5 komór wypiekowych
- wydajny system zaparowania
- zasilanie olejem lub gazem
-
- równomierny wypiek
- wypiek na wózku
- wózek na haku lub platformie
- wydajny, kulowy system zaparowania
- zasilanie olejem, gazem lub elektryczne
- sterowanie elektroniczne lub dotykowe
-
- zasilanie elektryczne
- możliwość komponowania pieca
- komora lub stojak
- wypiek na kamiennych hertach
- każdy moduł sterowany niezależnie
-
- 6 lub 10 tac (40x60 cm)
- system mycia komory
- wygodny panel sterowania
- zasilanie gazowe lub elektryczne
-
- wydajność do 600 pączków/h
- wersje na: 42, 48, 54 lub 60 pączków
- manualne smażenie
- wszystkie elementy wykonane ze stali nierdzewnej
- modułowa konstrukcja
- komora garownicza lub stojak
-
- wydajność do 690 pączków/h
- wersje na: 42, 48, 54 lub 60 pączków
- automatyczne smażenie
- wszystkie elementy wykonane ze stali nierdzewnej
- modułowa konstrukcja
- komora garownicza lub stojak
-
- wydajność do 1000 szt./h
- krojenie większości rodzajów pieczywa
- kroi na kromki o grubości od 9 do 15 mm
- system olejenia noży
- maszyna wolnostojąca
- praca w linii
-
- wydajność do 280 szt./h
- krojenie większości rodzajów pieczywa
- kroi na kromki o grubości od 8 do 22 mm
- maszyna wolnostojąca
-
- wydajność do 150 szt./h
- krojenie większości rodzajów pieczywa
- kroi na kromki o grubości 8-22 mm
- maszyna stołowa
-
- wydajność do 1000 szt./h
- klipsowanie torebek
- nabijanie daty
- praca w linii
-
- wklęsły blat buforujący
- regulowana prędkość obrotowa
- wykonanie ze stali nierdzewnej
- praca w linii
-
- wydajność do 1200 szt./h
- krojenie i pakowanie pieczywa
- nabijanie daty
-