Procesy 

    • dzieli ciasto na 30, 50 lub 144 porcje
    • wydajność do 4 000 szt./h
    • praca półautomatyczna
    • równomierne porcje
    • łatwe czyszczenie

    • dzieli ciasto na 30, 50 lub 144 porcje
    • wydajność do 10 000 szt./h
    • praca automatyczna
    • płynna regulacja prędkości zaokrąglania
    • równomierne porcje
    • łatwe czyszczenie

  • Służy do znakowania bułek typu kajzerka.

    • współpraca z SUPRA 30W i SUPRA auto 30W
    • wykonanie ze stali nierdzewnej
    • prostota i niezawodność konstrukcji

    • od 8,5 do 20 m2
    • 4 lub 5 komór wypiekowych
    • Zasilanie olejem lub gazem

    • uniwersalność
    • wypiek na wózku
    • wózek mocowany na haku lub platformie
    • kulowy system zaparowania
    • zasilanie olejem, gazem lub elektryczne
    • sterowanie elektroniczne lub dotykowe

    • zasilanie elektryczne
    • możliwość komponowania pieca
    • komora lub stojak
    • wypiek na hertach
    • każdy moduł sterowany niezaleznie

    • zasilanie elektryczne
    • możliwość komponowania pieca
    • komora lub stojak
    • komory wysokie lub niskie
    • wypiek na hertach
    • każdy moduł sterowany niezależnie

    • do 600 pączków na godzinę
    • wersje na: 42, 48, 54 lub 60 pączków
    • manualne smażenie
    • wszystkie elementy wykonane ze stali nierdzewnej
    • modułowa konstrukcja
    • komora garownicza lub stojak

    • do 690 pączków na godzinę
    • wersje na: 42, 48, 54 lub 60 pączków
    • automatyczne smażenie
    • wszystkie elementy wykonane ze stali nierdzewnej
    • modułowa konstrukcja
    • komora garownicza lub stojak

    • wydajny wielokierunkowy system natrysku
    • oddzielna strefa mycia zgrubnego i płukania
    • jednoosobowa obsługa
    • mycie końcowe przy pomocy gorącej wody
    • małe zużycie wody