Processes
-
- pojemność: 40, 60 i 80L
- automatyczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
- wyjmowanie dzieży bez odłączania narzędzi
- automatyczne mocowanie i zwalnianie dzieży
- elektroniczny panel sterowania
-
- pojemność: 120, 140 i 170L
- automatyczne podnoszenie i opuszczanie dzieży
- wyjmowanie dzieży bez odłączania narzędzi
- automatyczne mocowanie i zwalnianie dzieży
- dotykowy panel sterujący
-
- stała dzieża
- ilości mąki: 36, 50,75, 100, 125 i 150kg
- ilości ciasta: 60, 80, 120, 160, 200 i 250kg
- pojemności dzieży: 117, 131, 189, 266, 306 i 378L
- elektroniczny panel sterowania
-
- rozłączna dzieża
- ilości mąki: 100, 125 i 150kg
- ilości ciasta 160, 200 i 250kg
- pojemności dzieży: 250, 300, 375L
- hudrauliczny dociąg dzieży
- współpraca z wywrotnicą
- awaryjne sterowanie
-
- współpraca z miesiarkami BIZON R i BIZON H
- wysokość podnoszenia: 170, 220 lub 300 cm
- wywracanie w lewo lub prawo
-
- współpraca z ubijaczkami MIXA HD
- wysokość podnoszenia: 170 lub 220 cm
- wywracanie w lewo lub prawo
-
- wydajność dla mąki do 2500 kg/h
- przystawka do tarcia bułki
- wykonanie ze stali nierdzewnej
- kompaktowa budowa
-
- wydajność do 1600 szt./h
- 150-800g lub 400-1600g
- tłokowy system dzielenia (nożem i 2 tłokami)
- nierdzewny, teflonowany zasobnik na ciasto
- praca w linii
-
- wydajność do 2000 szt./h
- do ciasta pszennego i żytnio pszennego
- centralnie regulowane rynny
- droga zaokrąglania – niemal 4m
- praca jako element linii do chleba
-
- półki 6, 8 i 10-rzędowe
- wszystkie elementy ze stali nierdzewnej
- kompaktowa budowa
- antybakteryjna lampa UV
- łatwe czyszczenie
-
- wydajność do 2000 szt./h
- praca z wieloma rodzajami ciasta
- dwie pary regulowanych walców
- łatwa regulacja
- praca w linii
-
- wydajność do 2000 szt./h
- produkcja różnych rodzajów chleba
- ciasta pszenne i żytnio pszenne
-
- wydajność do 10 000 szt./h
- dzieli ciasto na 30, 50 lub 144 porcje
- praca automatyczna
- płynna regulacja prędkości zaokrąglania
- równomierne porcje
- łatwe czyszczenie
-
-
-
- jeden kolor ciasta
- standardowe i twardsze ciasta
- podwyższona dokładność
- praca w linii
- intuicyjne sterowanie dotykowe
-
- jeden kolor ciasta i nadzienie na wierzchu
- standardowe i twardsze ciasta
- podwyższona dokładność
- praca w linii
- intuicyjne sterowanie dotykowe
-